neděle 7. března 2010

Logitech Wireless Mouse M505 - inovovaný cestovatel [recenze]


Společnost Logitech dává v poslední době před uváděním nových modelů přednost inovaci těch starších. A tak vznikla i M505 - známý tvar, nové vychytávky, podobná cena. A o tom to dnes bude.

číst celou recenzi >>>

2 komentáře:

  1. Dobrý den, mám tuto myš už rok. Bohužel mi ale přestala fungovat, tedy počítač mi hlásí chybu 43-nefungují ovladače... nechápu to proč tak najednou. Vůbec nevím co s tím mám dělat,zkoušela jsem vyměnit baterky, restart počítače.. dokonce jsem i na internetu hledala nový ovladač, bohužel neúspěšně. Myš se mi někdy podaří připojit.. ale vždy funguje tak jednu minutu a potom zase spadne... zkoušela jsem ji napojit na jiný počítač a tam funguje.. ale taky se zpočátku nechtěla připojit. Když jsem zkoušela vyhledat v počítači informaci o ovladači napsal mi, že je aktuální... nešel odinstalovat. Myslíte, že ji mám reklamovat?

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud v jiném PC funguje, není to chyba myši, ale systému – je možné že máte na stávajícím počítači virus, nebo se něco rozsypalo.. Stálo by za to vyzkoušet myš v jiném PC, případně z instalačního CD provést opravu systému.

    OdpovědětVymazat

Prosím, odesílejte své komentáře po zralé úvaze, ve formě adekvátní vašemu věku a dosaženému vzdělání.
Odlišný názor vítám, musí být ale vyjádřen kultivovaně a hlavně musí být k věci.

Related Posts with Thumbnails