pondělí 28. dubna 2008

RU$HMORE - Hip - Hop, který se dá poslouchat [hudba]

Zkusím nyní představit hip-hopové album, které se dá poslouchat. Většina z vás pravděpodobně již nyní nabyla dojmu, že u mne došlo k totálnímu pomatení smyslů, což bych si dovolil okamžitě vyvrátit. Jsem duševně zcela zdráv a skutečně jsem narazil na hip-hopové album, které lze bez újmy na intelektu poslouchat.
Jedná se o počin umělce (umělců) s názvem RU$MORE. Co se týče žánru, řadí se deska do stylu "Instrumental hip-hop", takže vám žádný lidový prorok nebude diktovat co má peněž, jak se na ně jlepí "bitches" a podobné neskutečně hodnotné věci (ironie). Zkráceně napsáno-prostě se v jednotlivých skladbách nerapuje. Je to album pro nénáročný poslech, takže spíše jako zvukové podbarvení pro nějakou činnost (napříkladu učení :-). Jsou zde jak skladby tvrdší a důraznější (All The Way Live, Hydro Dutchie), tak i pomalejší a "zamyšlenější" (Pump Yo Breaks, Cutlass Cuts). Vše na sebe plynule navazuje a deska proto působí uceleně.
Jsem přesvěden, že tato poměrně příjemná hudba nikoho neurazí a spíše rozšíří hudební obzory. A to nejlepší nakonec-album je volně ke stažení

Žádné komentáře:

Okomentovat

Prosím, odesílejte své komentáře po zralé úvaze, ve formě adekvátní vašemu věku a dosaženému vzdělání.
Odlišný názor vítám, musí být ale vyjádřen kultivovaně a hlavně musí být k věci.

Related Posts with Thumbnails