neděle 1. června 2008

Vista kurzory do Windows XP [software]

A zase jeden vizuální tuning pro vaše Windows XP.
Přestože nepatřím mezi obdivovatele OS Windows Vista, líbí se mi vizuální styl v něm použitých kurzorů. Pochopitelně není problém si je do XP doinstalovat, takže směle do toho.

Pro začátek stáhněte kompletní balíček.
Tento rozzipujte, rozrarujte, či jinak rozbalte, ve složce klikněte pravým tlačítkem myši na soubor install.inf a v objevivším se menu zvolte "Nainstalovat".
Nyní stačí zabrousit do ovládacích panelů > Myš, záložka Ukazatele. V nabídce "Schéma" vyberte "Aero Cursors" a svůj výbět potvrďte.
Hotovo. Jste zase o krok blíže Vistě (vizuálně).

4 komentáře:

  1. ahoj
    kurzory jsem si naistaloval, ale uplne stastny z nich nejsem. u animovanych kurzoru "busy" a "working" se mi v dolni casti modreho rotujiciho kolecka zobrazuje chyba v podobe nekolika jednotlivych cernych pixelu. chtel bych vedet, jestli mam tento problem jenom ja, nebo jestli to dela jeste nekomu jinemu. mozna by to slo vyresit zmenou rozliseni obrazovky, jeste jsem to nezkousel menit. ale abych pravdu rek, ze i kdyby to pomohlo, tak se mi s tim rozlisenim moc hejbat nechce, protoze jsem na soucasnou velikost ikon a ostatnich veci zvykly.
    petr

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petře,
    máš naprostou pravdu, v sadě kurzorů je pravděpodobně chyba, zobrazuje se mi to samé. Nenapadá mě nic jiného, než zkusit sehnat jinou sadu .
    crtec

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj,
    nasel jsem sadu bez tech chybicek. je to na http://www.ghacks.net/2008/10/05/install-aero-cursor-scheme-in-windows-xp/

    petr

    OdpovědětVymazat
  4. nevim jak vy ale tuhle chybu nemam

    OdpovědětVymazat

Prosím, odesílejte své komentáře po zralé úvaze, ve formě adekvátní vašemu věku a dosaženému vzdělání.
Odlišný názor vítám, musí být ale vyjádřen kultivovaně a hlavně musí být k věci.

Related Posts with Thumbnails