pondělí 6. července 2009

iPhone 3GS 32GB za 350 Euro [názor]


Během komunikace s Davidem jsem rozjednal obchod ještě o něco výhodnější. Tentokrát se jedná o iPhone 3GS 32GB za cenu 350 Euro, tedy o 50 Euro (zhruba 1300 korun) nižší, než za kterou mi stejné zařízení nabízel David. Neuvěřitelné!
Na můj dotaz ohledně dostupnosti a podmínek jsem dostal poměrně obsáhlou odpověď:

"Ahoj,
Děkujeme za Váš e-mail.
Nový Apple iPhone 3G S 32 GB Unlocked jsou k dispozici pro prodej.
Jedná se o zbrusu nový, továrna uzavřena v původní krabici, odemčený s kompletním příslušenstvím a mezinárodní záruka 18 měsíců záruka.

Je připraven k použití a také všech jazyků menu.
máme vrátit politice v pořadí, v jakém jsou vadné nebo poškození nebo selhání z nich .. může vrátit a zaslat vám jiný telefon, nebo obdrží náhradu.
V pple iphone 3G S 32GB náklady 350 eur.
Nacházíme se v Reading, Velká Británie, a loď přes FedEx a kurýrní firmy.
přeprava se provádí přímo na vaše dveře do 2-3 dnů po doručovací adresu, jméno, kontaktní telefonní čísla a vaše platba se potvrzuje.
Rejdařská cenu 20 EUR za 1 jednotku do svého domova kdekoli na světě.
Námořní doprava je zdarma po dobu 3 jednotek.

tak chci jít s námi ....
1 ... vaše celé jméno?
2 ... naplno / lodní doprava?
3 ... Vaše kontaktní telefonní číslo?
4 .. Jeho cílem?

Očekáváme vaše odpovědi na informace, takže se můžeme balení a štítek k pořádku a připraven k odeslání, a pak pokračovat do platební podmínky.

S pozdravem,
Philip Cassilas
Sales Manager,
Pozdravy."

Nad zárukou 18 měsíců se ani nepozastavuji - jsou přeci levnější než David a mimoto "může vrátit a zaslat vám jiný telefon, nebo obdrží náhradu", není se tedy čeho bát.
No proč ne, ale za každou cenu chci platit přes PayPal, protože jej běžně používám na eBay a nabízí ochranu kupujících. Musel jsem se tedy na možnost platby pomocí této relativně bezpečné služby zeptat ještě jednou.

"Dobrý den, skutečně je cena 350 Eur? To je velmi výhoda! Můžete prosím sdělit platba podmínky? Rád bych platit PayPal, protože používám ho na eBay. Nabízíte také stopování zásilka? Rád bych vědět kde iPhone než dorazí na moje dveře. Já chtěla koupit 3 iPhone a neplatit doprava. Děkovala. Pozdravy"

Všímejte si, jak jsem šalamounsky napodobil styl psaní adresáta - jedná se o velmi důmyslnou komunikační techniku zvanou zrcadlení. Protějšek z vás má dobrý pocit, protože ve vašem chování vidí sebe sama. Třeba dostanu slevu!
Jo a David dneska volal - stálo to za to, takže až budu mít chvíli, určitě napíšu podrobnosti.

1 komentář:

Prosím, odesílejte své komentáře po zralé úvaze, ve formě adekvátní vašemu věku a dosaženému vzdělání.
Odlišný názor vítám, musí být ale vyjádřen kultivovaně a hlavně musí být k věci.

Related Posts with Thumbnails